Pau Gasol convida a activar-nos el Dia Mundial de l’Activitat Física

La Gasol Foundation organitza aquesta jornada en línia gratuïta en la qual es podrà aprendre i reflexionar, al costat d’experts/es i professionals de l’àmbit esportiu, sobre el paper de l’activitat física a la salut

Pau Gasol i la Gasol Foundation –organització la missió de la qual és la prevenció de l’obesitat infantil– llancen la “Jornada Actívate” per a reivindicar la importància del moviment el Dia Mundial de l’Activitat Física. Esportistes de primer nivell, com Carolina Marín, experts/es acadèmics/es i divulgadors/es formaran part d’aquest esdeveniment, amb l’objectiu de reflexionar sobre la importància de l’activitat física a la salut i el seu paper com a factor determinant de l’obesitat infantil.

Creatividad promocional Jornada Actívate Gasol Foundation

La Jornada Actívate inclourà diverses activitats per a fomentar el moviment, tant al llarg del dia com durant el propi esdeveniment online, que arriba després de l’èxit de les Jornades Saludables PL4NETS 2021, amb més de 5.000 persones inscrites i la participació d’esportistes de la talla de Fernando Alonso o Rafa Nadal.

Moviment saludable tot el dia

El 6 d’abril, Dia Mundial de l’Activitat Física esdevindrà una jornada plena de moviment a través de les accions que prepara la Gasol Foundation, i que inclouran un element musical i un ball específic pendent de desvelar, a més de l’esdeveniment online, que es dirigeix al públic general.

FPRW6 rVgAAK467

“L’activitat física és fonamental per al desenvolupament saludable de nens, nenes i adults: volem que la Jornada Actívate sigui un exemple de com aprendre i disfrutar del moviment al nostre dia a dia” ha comentat Pau Gasol. “Com en tot el que fem a la fundació, combinarem l’evidència científica amb la diversió i la posada en pràctica de tot aquest coneixement”, ha afegit.

Programa de la Jornada Actívate

La sessió online començarà a les 19 hores amb la presentació de la jornada per part de Cristina Ribes, directora executiva de la Gasol Foundation Europa, que donarà pas a la primera taula rodona del dia, titulada “Beneficios del movimiento para la salud física”. A aquesta conversa, Pau Gasol reflexionarà, juntament amb la doctora Marcela González-Gross, catedràtica de la Universidad Politécnica de Madrid, sobre els principals beneficis que aporta la pràctica d’activitat física. La intervenció serà moderada pel doctor en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport Javier Butragueño.

Acte seguit hi haurà una Pausa Activa, liderada per l’exesportista d’elit, fisioterapeuta i influencer Crys Dyaz, que durant 10 minuts animarà tots els participants de la jornada a moure’s i a posar en pràctica allò après fins el moment a la Jornada Actívate.

FPRW6 rUYAMeqcl

La segona taula rodona, que començarà a les 19:45 h, es centrarà en la relació entre activitat física i salut mental. Aquesta conversa comptarà amb la participació de Carolina Marín, ambaixadora del Banco Santander, campiona olímpica i triple campiona mundial de bàdminton, i comptarà amb la doctora experta en activitat física Susana Aznar Laín, professora de la Universidad de Castilla - La Mancha i directora del Grup de Recerca PAFS.

La Jornada Actívate tancarà amb una sessió de 10 minuts de Vuelta a la Calma, liderada per la divulgadora María Plaza Carrasco, fisioterapeuta coneguda per les seves classes de pilates i ioga a xarxes socials.

Redacció / Fotos: Gasol Foundation

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix