La UE Santboiana buscarà la final de DHC davant el Sant Cugat B

Les semifinals davant el conjunt vallesà es jugarà a l’Estadi Baldiri Aleu el pròxim 3 d’abril

L’equip sènior femení de la UE Santboiana està preparant amb molta intensitat la seva participació als playoff final de la Divisió d’Honor Catalana. Un bitllet per jugar la fase d’ascens a la màxima categoria del rugbi nacional està en joc, on es classifiquen els millors vuit equips d’Espanya de la categoria.

FOUZJbyWUAQf3Q1

FOUZJbvWQAAB21n

El conjunt dirigit per Ricardo Martinena va finalitzar la Lliga regular en segona posició amb un balanç de sis victòries, un empat i tres derrotes. El campió va ser l’FC Barcelona, que va acabar invicte. Uns números que fan de les blaugranes com a favorites per guanyar l’eliminatòria de semifinals. El seu rival serà el CR Sant Cugat B, que va finalitzar tercer a la classificació. L’enfrontament es disputarà el pròxim cap de setmana a l’Estadi Baldiri Aleu.

FOUZgZLXoAQ52N

FOd2CTUXMAk3 rz

Presentació del Llibre del Centenari

La Unió Esportiva Santboiana, amb la col·laboració del consistori, organitza l’acte de presentació del Llibre del Centenari el proper dimecres 6 d’abril a les 19.30 hores al Teatre de Cal Ninyo amb entrada lliure.

800 x llibre 100 anys 1

El Llibre del Centenari de la UES (1921-2021) és una obra de la Fundació Unió Esportiva Santboiana, que ha portat a terme la Comissió del Centenari mitjançant la Comissió d’Arxiu Històric de la UES, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, imatges de l’Arxiu Històric de la UES i de les donacions de socis i simpatitzants.

Redacció / Fotos: UES

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
214

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix