L’Handbol Sant Joan Despí es presenta davant la seva afició

Aquest cap de setmana es va celebrar la presentació dels equips de l’Handbol Sant Joan Despí on cal destacar la presència de l’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, i el vicepresident de la Federació Catalana d’Handbol, Josep Puigrodon.

Previ a l’inici del acte, es va realitzar la fotografia oficial de cada equip amb els seus entrenadors i delegats i la fotografia de tot el grup amb les autoritats assistents i la junta directiva. Posteriorment es va fer pròpiament l’acte amb la presentació dels 28 equips de l’entitat, començant amb els prebenjamis i acabant amb els sèniors. Un total de 347 jugadors i jugadores; l’equip tècnic, format per més de 30 persones i els més de 50 delegats i delegades.

Seguidament es va dur a terme un emotiu acte de reconeixement a dos exjugadors, per la seva llarga trajectòria de dedicació i compromís amb el  Club, David López i Bartolomé Olivares. Finalment es va realitzar una fotografia de grup amb el sènior A i els representants dels patrocinadors, Niza Tours, Restaurant del Poliesportiu i Dental Mèdic.

A continuació de l’acte de presentació, es va realitzar el cinquè Trofeu Salvador Morell, fundador del Club, amb la presència de la seva filla, Anna Morell. Es va disputar un partit de molt bon nivell de categoria sènior femení, entre el BM Granollers i l’Handbol Sant Joan Despí que va finalitzar 23 a 28 a favor dels club vallesà.

Marçal Fontanals - FCH / Foto: FCH

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix