Tot a punt per al Campionat d’Espanya aleví de beisbol

Aquest divendres dia 12 d’octubre comença el Campionat d’Espanya Aleví de beisbol amb la participació de tretze equips i cinc d’ells són catalans. L’escenari serà el Municipal de Sant Boi amb tres magnífics camps que a partir de les 9 del matí de divendres i fins al migdia del diumenge dia 14 no pararà de fer rodar les màquines llençaboles.

Els quatre grups:

GRUP A: El Viladecans, dirigit per Andrés Román, haurà d’enfrontar-se amb el Navegantes d’Almeria que en els últims anys sempre ha estat un equip a batre per tots. L’altre és un dels clars favorits per al títol l’Irabia A que l’any passat es va proclamar campió.

GRUP B: En aquest grup el representant català serà el CB Barcelona. Els dos equips a priori assequibles són l’Antorcha de València i el Miralbueno de Saragossa.

GRUP C: Curiosament els dos equips del Sant Boi estan enquadrats amb l’Arga de Pamplona, un històric que torna a estar al dia de la promoció d’aquest esport i que sempre ha tret molt bons jugadors en aquestes categories. El Sant Boi, amb una presència de fins a cinc equips a les competicions catalanes, ha fet dos equips i mostra dia a dia que és un club referent a nivell de base, aquest any els dos equips es presenten molt competitius. L’equip amb el nom Sant Boi amb Ángel Muñoz com a manager i el Sant Boi Promeses amb Rubén Fuente en la mateixa faceta.

GRUP D: Aquest grup té al Projecte de Gavà com a representant català i no ho tindrà gens fàcil doncs l’equip és molt jove i ha de veure’s les cares amb l’altre equip d’Irabia B. El Projecte, que participa a les categories de beisbol i softbol ha confeccionat un equip que participa a les competicions catalanes amb Sonia Freitas com a manager de l’equip.

Marçal Fontanals - FCBS / Foto: FCBS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix