Presentació oficial dels equips del Castelldefels Hockey Club

El cap de setmana passat es van presentar oficialment els diferents equips del Castelldefels Hockey Club 2012-13. L’entitat marinera compta actualment amb catorze equips en diferents categories des de prebenjamins fins a old sèniors.  La festa va començar amb la presentació oficial dels fitxatges de l'àrea tècnica, va continuar amb una paella familiar, i va acabar amb el primer partit oficial de l'equip sènior femení de Primera Divisió nacional. A la festa va assistir el primer tinent d'alcalde d'Esports, Javier Amate (CiU).

Cal recordar que el sènior femení jugarà enguany a la Primera Divisió i tindrà com a rivals l’RS Tenis, Jolaseta, Catalònia, Xaloc València, Club de Campo, Pozuelo, FC Barcelona, Ourense i Covadonga.

Marçal Fontanals - CHC / Foto: AC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix