Pau Gasol inverteix en la WNBA en l’operació més gran de l’esport femení

“Estic molt emocionat per afegir-me a un increïble grup d’inversionistes en l’augment de capital més gran en la història de l’esport femení, I de contribuir al brillant futur de la WNBA”, diu el santboià

L'exjugador català de bàsquet, Pau Gasol, és un dels inversors que ha donat suport la ronda de finançament anunciat aquest dijous per la WNBA, l’operació més gran d'aquest tipus d'una competició d'esport femení, amb la que la lliga nord-americana de bàsquet ha obtingut una injecció xifrada en 75 milions de dòlars (65 milions d'euros).

paulet gasol inverteix 2

Gasol és un dels inversors minoritaris d'aquesta operació, segons ha rellevat la WNBA, una ronda que ha liderat la companyia de roba esportiva Nike, juntament amb empresaris d'equips NBA i WNBA, exjugadors com Baron Davis i Swin Cash, empresaris del sector tecnològic com Michael i Susan Dell, i en la que també figura l'exsecretària dels Estats Units, Condoleezza Rice.

WNBA

“Estic molt emocionat per afegir-me a un increïble grup d’inversionistes en l’augment de capital més gran en la història de l’esport femení, I de contribuir al brillant futur de la WNBA”, diu el santboià.

Amb aquesta injecció econòmica, la WNBA pretén desenvolupar una estratègia de creixement “dissenyada per generar nous ingressos invertint en àrees prioritàries per a la transformació del negoci de la lliga a llarg termini”, ha indicat la WNBA en un comunicat.

wnba 1

Entre aquestes àrees estan la marca de la competició, la globalització de la WNBA o les àrees de recursos humans i optimització d'operacions. “Tenim la fortuna de capitalitzar el moment de l'esport femení i estem agraïts als inversors que han decidit donar suport a la WNBA d'una forma sense precedents”, ha dit la comissionada de la competició, Cathy Engelbert.

La WNBA va acabar l'octubre la seva temporada número 25, en la que va signar importants acords amb empreses com Google, amb la que va acordar realitzar experiències innovadores per als afeccionats amb les quals ampliar l'abast de la lliga. També va introduir la Copa de la Comissionada, en la primera edició de la qual es va imposar Seattle Storm.

Redacció / Fotos: WNBA-Pau Gasol

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
215

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix