El santboià Marc Gasol torna a la pista

Es va estrenar amb el Bàsquet Girona i va confessar que “al principi m’he sentit una mica oxidat després d'un temps sense competir i els nervis, però la il·lusió era aquí i he anat de menys a més”

Marc Gasol, que va tornar al bàsquet espanyol ahir tres tretze temporades en l'NBA i va debutar amb el Bàsquet Girona de la LEB Or, es va mostrar “molt content” amb la seva actuació perquè a pesar que al principi es va notar “una mica oxidat” després de diversos mesos sense jugar, el cos “va aguantar bé” i li va permetre convertir-se en el millor jugador del partit enfront del Levitec Osca (89-47).

marquet 1

“Al principi em vaig sentir una mica oxidat després d'un temps sense competir i els nervis, però la il·lusió era aquí i he anat de menys a més, tot s'ha assentat una mica més, el cos s'ha sentit més còmode i ha estat més fàcil. El cos ha aguantat bé i quan he volgut pujar una mica el ritme també ha aguantat bé i tot ha evolucionat de manera favorable”, va resumir el pivot de Sant Boi de Llobregat.

marquet 2

El doble campió del món i guanyador d'un anell de l’NBA es va mostrar “molt content” amb el partit, amb la victòria que trenca una mala ratxa de l'equip i pel gran ambient que es va aconseguir formar en el pavelló de Fontajau en el seu retorn, ja que més de quatre mil persones van animar a un conjunt que acumulava set derrotes consecutives. “Veure el pavelló així produeix una sensació molt especial” va confessar. El petit dels germans Gasol va explicar que se sent més còmode jugant que en la seva labor com a president del club gironí: “Millor en la pista perquè pots influir directament en les coses que passen.”

marquete 3

També va reconèixer que va sentir papallones en el seu retorn a la pista. “Les buscava perquè arriba un moment en què no saps si tornaràs a tenir aquestes papallones i quan les notes sents molt pessigolleig i s'agraeix tenir-les i les valores moltíssim, perquè saps que això no dura per sempre."

marquet 4

Gasol, president i ara també jugador del Girona, va reaparèixer en Fontajau, després de jugar en la mateixa ciutat amb l’Akasvayu entre 2006 i 2008, sent el màxim anotador (19) i el màxim rebotador (16) del duel, davant la mirada de 4.000 seguidors. El pivot, de 36 anys, va sortir de titular i va jugar un paper determinant per a posar fi a la pèssima dinàmica del Girona, de set derrotes seguides.

Redacció / Fotos: Bàsquet Girona

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
214

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix