El CB Prat Joventut acaba quart a la Lliga Catalana LEB

Va perdre davant del River Andorra per 54 a 71 en el partit pel tercer i quart lloc de la competició. 

El BC River Andorra es va fer amb la tercera posició d'aquesta Lliga Catalana LEB en superar en el partit pel tercer i quart al CB Prat-Joventut per 54 a 71. Tot i un igualat inici de partit arribant al final del primer període amb un 20-19 favorable al Prat, els andorrans han capgirat el marcador i han marxat al descans amb un 30 a 46. A la represa, els jugadors de Carles Duran s'han apropat als de Joan Peñarroya però els andorrans han tornat a posar la directa fent-se amb la victòria final. El millor del partit ha estat Justin Safford de l'Andorra amb 14 punts i 9 rebots (22 de valoració), seguit d'Alex Ros, del Prat, amb 16 punts i 4 rebots (16 de valoració).

El Força Lleida Club Esportiu es va proclamar ahir campió de la XIII Lliga Nacional Catalana LEB en superar al FC Barcelona Regal 'B' per 72 a 65 a la final disputada al Pavelló Barris Nord de Lleida.

SEMIFINALS

15.09.12 / Pavelló Barris Nord

Força Lleida Club Esportiu 79 - CB Prat-Joventut 58

 BC River Andorra 64 - FC Barcelona Regal 65

3r i 4t LLOC

16.09.12 / Pavelló Barris Nord

CB Prat-Joventut 54 - BC River Andorra 71

FINAL

16.09.12 / Pavelló Barris Nord

Força Lleida Esportiu 72  - FC Barcelona Regal 65

  Marçal Fontanals – AE / Foto: Arxiu  
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
226

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix