S’obre el teló a la Lliga de la Primera Divisió Catalana

Els representants comarcals seran el Santfeliuenc, Vista Alegre de Castelldefels i Viladecans.

Santfeliuenc, Vista Alegre i Viladecans representaran a la comarca a Primera Divisió Catalana (grup II). Una categoria que inicia la competició aquest cap de setmana. Els tres equips, que aposten pels mateixos entrenadors, iniciaran la temporada a casa.

El mes matiner és el Santfeliuenc, que jugarà avui a partir de les 18 hores davant del Torredembarra. L’escenari serà el Municipal de les Grases. Andrés González serà el màxim representant tècnic dels blanc-i-blaus. La plantilla està formada pels porters: Carlos i Santi; els defenses Aleix Álvarez, Fabri (Badalona juvenil), Hinojo, Alberto (Sants), Dani Ortiz, Pere i Arcos; els migcampistes Joserra, Maldonado, Javi Honorato, De Sande, Álex Bolaños (Real Unión Irún), Álex Segura (Mataró juvenil), Eric Pacheco, Marcos López (Gimnàstica Iberiana) i Gabri; i els davanters Iván Peralta, Quiles, Josele i Jonhy (Gimnàstica Iberiana). L’any passat va acabar en setena posició a la classificació.

D’altra banda, el conjunt castelldefelenc del Vista Alegre tindrà com a entrenador Rafa Moya. Els de Can Vinader es van quedar a les porters de l’ascens a Tercera Divisió la darrera campanya, i enguany esperen ser-hi per primera vegada a la seva història. La plantilla 2012-13 està formada pels porters Álex i Planagumà (Castelldefels); pels defenses Carmona, Xavi García, Forcadell i Francis, Roger (Olesa); els migcampistes David, Nauzal, Jarabo, Johny Izquierdo, Villa, Brindis, Padilla (Montañesa) i Xavi Moro (Cornellà) i els davanters Johny, Alberto, Bioko (Gavà) i Pujante (Olímpic Can Fatjó). Els blaus s’enfrontaran al Reddis a la primera jornada (diumenge, 12 hores).

Camilo Vázquez estarà a la banqueta del Viladecans un any més. Els blanc-i-vermells, novens la darrera temporada, tenen com a objectiu millorar aquesta posició a la classificació. La plantilla està formada pels porters Álex i Octavi; pels defenses Sergio Fernández (Montcada), Miguel, Lavilla (Masnou), Carlos Álvarez (Gimnàstica Iberiana), Moon, Amante, Trillo i Faura; pels migcampistes Carlos Martínez, Lerín, Morillo, Tarek, Dani Benitez (Iberiana), Montoya i Rubén (Júpiter) i pels davanters Mauri, Edi (Vista Alegre), Lluis Viñas (Juvenil Gavà), Aarón (Martínenc), Rulo i Sergi (juvenil Viladecans). El primer rival serà el Centro Europeo Tecnofutbol (domingo, 12 hores) en el camp viladecanenc.

Marçal Fontanals / Foto: CFS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
224

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix