El Levante Las Planas s’estrena a la Primera Divisió amb victòria

L’equip femení de futbol està dirigit per l’Albert Sánchez per tercera temporada consecutiva.

Aquest cap de setmana ha començat la competició a la Primera Divisió, la màxima categoria nacional del futbol femení. El Levante Las Planas és una de les novetats després d’assolir brillantment l’ascens la darrera temporada. Albert Sánchez continua sent el màxim responsable tècnic del conjunt de Sant Joan Despí que té com a objectiu la permanència.

La plantilla 2012-113 està formada per les porteres Mónica (Lleida Esportiu) i Pam (Malmö); les defenses Tània, Eve, Belén, Rocío, Paula (FC Barcelona), Clàudia (Sp. Ciutat de Palma), Cristineta (Nàstic) i Sara (RCD Espanyol); les migcampistes Judith Acedo, Leti, Joanna, Ali (Málaga CF), Bel (Lleida Esportiu), Andrea (Lleida Esportiu) i Sandra (San Grabriel); i les davanteres Sònia, Evita, Chiky, Laura Carriba (RCD Espanyol), Asako (Europa) i Afra. Els rivals són Athletic Club, At. Madrid feminas, RCD Espanyol, Rayo Vallecano, València féminas, Levante, Sporting Trigueros, Sevilla, Llanos Olivenza, Transportes Alcaine, Real Sociedad, Collarense, FC Barcelona, San Gabriel i Lagunak. El primer classificat al final de la Lliga regular serà el campió i els dos darrers de la taula baixaran a Segona Divisió.

Marçal Fontanals – LLP / Foto: LLP

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
224

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix