Gavà i Castelldefels arranquen avui la pretemporada

Albert Poch i Antonio Escudero són els entrenadors del conjunt blaugrana i groc respectivament.

Avui comencen la pretemporada dos dels equips del Baix Llobregat que militen a la Tercera Divisió. Es tracten del Gavà, que està dirigit de nou per l’Albert Poch, i el Castelldefels, on també repeteix amb Antonio Escudero. Els dos conjunts s’han renovat profundament apostant per la joventut, en el cas del blaugrana, i per jugadors de fora, en els grocs. D’altra banda, l’entitat castelldefelenca ha arribat a un acord amb Iomar do Nacimiento ‘Mazinho’, exjugador del Palmeiras, Florentina, València o Celta així com de la selecció brasilera que va guanyar el Mundial’94, i pare dels jugadors del FC Barcelona, Thiago Alcántara i Rafinha, per ser el nou assesor esportiu extern del club.

La plantilla, de moment, del Gavà 2012-13 és la següent:

Porters: Allueva i Pacheco (juvenil).

Defenses: Juanito, Juan Carlos, Vivó, Joan Noguera, Alegre, Alberto (juvenil), Erik (juvenil) i Luca Ferrone (juvenil).

Migcampistes: Oriol, Boira, Aitor Unzué, Cristian (juvenil), Guille (juvenil).

Davanters: David Jiménez, Cervantes, Alabau, Juan Quiles, Aitor (juvenil).

A prova: Saavedra (juvenil), Zurita (juvenil), Massuet (juvenil) i Sergio Navarro (juvenil).

La plantilla, de moment, del Castelldefels 2012-13 és la següent:

Altes: Óscar Muñoz (Vic), Triguero i Gordillo (Santfeliuenc), Carrasquilla (Vilanova), Eitan (Vilafranca), Sani i Roldán (tornen després de ser cedits a la Gramenet), Álvaro (Horta), Aleix (Viladecans), Jefferson de Souza (Cluj Aresul Turda) i José Santos (Castelló).

Renovacions: Javi Rodríguez, Amantini, Sergio Prieto, Gilberto, Jorge Sánchez, Amir, Marc Martínez, Kevin, Edgar Doblas i Montilla.

Faran la pretemporada: Els juvenils Prior, Dimas, Alexis Díaz, Axel i Quitante.

Marçal Fontanals – CFG/UEC / Foto: CFG bloc

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix