L'RC Cornellà s’estrenarà davant del Torroella a Primera Catalana

Martorell, Castelldefels i Santboiana C són els representants comarcals a la Segona Catalana.

La Federació Catalana de Rugbi va donar a conèixer la composició i el calendari de la Primera Catalana, on participarà el RC Cornellà –foto temporada 2011/12- com a representant comarcal després d’assolir l’ascens la temporada passada. Els seus rivals seran L’Hospitalet, Químic, CEU, ARPN, Torroella, FC Barcelona B, Gòtics, INEF Lleida i Sant Cugat. La Lliga començarà el proper 17 d’octubre. Els blanc-i-negres rebran el Torroella a la primera jornada.

D’altra banda, el Martorell, campió de Tercera Catalana, la Santboiana C i el Castelldefels seran els representants comarcals a la Segona Catalana. Els dos conjunts tindran com a rivals el Reus Deportiu, Parets, Tarragona, Garrotxa, Alella, Enginyers i Vilanova. La primera jornada el jugarà el 17 d’octubre amb els següents emparellaments: Reus Deportiu-Martorell, Castelldefels-Parets i Tarragona-Santboiana C.

Marçal Fontanals - FCR / Foto: RCC    
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix