Marcel Granollers tindrà una nova parella a Londres

El tennista castelldefelenc farà els dobles amb Marc López després de la renúncia de Rafa Nadal.

Marc López serà qui disputarà la prova de dobles dels Jocs Olímpics de Londres al costat del castelldefelenc Marcel Granollers –foto-. Una vegada coneguda la baixa per lesió de Rafael Nadal de la cita olímpica, Àlex Corretja, capità de l'equip espanyol de Copa Davis, i responsable de l'equip olímpic masculí, ha decidit la incorporació de Marc López a l'expedició que representarà al tennis espanyol en els Jocs Olímpics de Londres.

“Encara sent difícil i complicat pel gran nivell de tots els jugadors espanyols, he decidit que que Marc López acompanyi a Marcel Granollers perquè en aquests moments considero que és la millor opció. Són els jugadors espanyols amb millor rànquing de dobles, tant a nivell individual com de parelles, ja que ara mateix ocupen la sisena plaça mundial en la RACE 2012. Marc ha guanyat aquest any els tornejos de dobles de Indian Wells i Roma, ha estat finalista a Acapulco, Barcelona i Umag, semifinalista a Rotterdam i Montecarlo i ha arribat als quarts de final a Madrid. Amb Marcel forma una parella que competeix habitualment, i que aquest any va debutar amb èxit defensant a Espanya en la Copa Davis”, va dir Corretja.

Marçal Fontanals - EC / Foto: Arxiu    
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix