El CB Cornellà organitza avui la seva Festa del Bàsquet

Se celebrarà a la sala de festes Tijuana d’aquesta localitat del Baix Llobregat.

La sala de festes Tijuana serà escenari, aquest divendres 15 de juny a partir de les 20.30 del vespre, de la Festa del Bàsquet del CB Cornellà. Un acte que posarà el punt i final a una temporada plena d’èxits esportius dels equips tant de la base com de l’Escola. Serà una vetllada on es guardonarà els entrenadors i els seus ajudants així com equips, jugadors i jugadores. A més, per primer cop participaran les nostres animadores (SDS Cheers) ja que durant l’acte realitzaran un espectacle sorpresa.

Diplomes pels sel·leccionats amb Catalunya són: - JEREMY MARTIN (selecció catalana infantil masculí) - JÚLIA POLO (selecció catalana mini bàsquet femení) - PAULA CARMONA (selecció catalana mini bàsquet femení) - WILLIAMS OGBA (selecció catalana mini bàsquet masculí) - ORIOL MOLINS (selecció catalana mini bàsquet masculí) - NICOLAU MATARRODONA (selecció catalana mini bàsquet masculí) Diplomes fases: - Mini masculí Club Delfos EBCB Cornellà A: Fase final Campionat de Barcelona mini bàsquet -  Mini femení A Club Delfos EBCB Cornellà: Participació Campionat de Barcelona i Catalunya mini bàsquet femení - Júnior A masculí: Quart classificat al Campionat de Catalunya Júnior Preferent - Júnior 95 masculí: Semifinalista de la fase final del Campionat de Barceona Nivell A JOSEP REY (President del CB Cornellà)

“Aquest divendres fem un altre vegada la Festa de Germanor del CB Cornellà on s’apleguen tots els nostres equips de base i Escola, juntament amb els nostres primers equips tant masculí com Femení amb la intenció de compartir els millors moments de la temporada, pasar una bona estona tots junts i poder acomiadar-nos fins el setembre. Una nit mágica per tots on volem rendir homenatge tots els nostres entrenadors, ajundants, jugadors i jugadores per la seva gran temporada. Compartint tot això amb socis, simpatitzants, pares i mares aquests moments de joia i diverssió. Us esperem a tots.”

Marçal Fontanals - CBC / Foto: CBC
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
221

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix