Es cancel·la La Portals 2020 per la COVID-19

L'onzena edició de la Volta a Montserrat en BTT s’havia de celebrar el proper 18 d’octubre

La Portals 2020 no es podrà celebrar finalment. La crisi sanitària de la COVID-19 ha colpejat de nou la Volta a Montserrat en BTT., que engunya arribava a l'onzena edició És la segona vegada que se suspèn després de no celebrar-se el 13 de març. A menys de 48 hores per iniciar-se l’esdeveniment esportiu, els organitzadors, el Club Esportiu Lataca, han pres aquesta “dolorosa” decisió seguint el protocol marcat pel PROCICAT.

28060929 10157351973422715 7198135955841438697 o

Des del Club Esportiu Lataca es vol demanar a través d’un comunicat, “disculpes pel contratemps que suposarà aquesta suspensió a totes i tots els participants. Volem continuar estant al seu costat i aquest dissabte entregarem el welcome pack amb mallot, dorsal i altres obsequis, per tal d’encoratjar-los a seguir apostant per La Portals 2021”. Finalment, els organitzadors volen desitjar “pel bé de tothom que es trobi remei aviat per aquest malson i puguem gaudir molt aviat de nou de La Portals i tot el seu territori.”

Redacció / Fotos: La Portals

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix