El Club Sala 5 Martorell perd a Lugo en els penals

El primer enfrontament de semifinals dels playoff d’ascens a la Primera Divisió va finalitzar amb empat a dos gols.

El Pavelló de Vista Alegre va ser escenari ahir divendres del partit d’anada de les semifinals del playoff d’ascens a la Primera Divisió que va enfontar el Burela Pescados Rubén i el Club Sala 5 Martorell. El partit va acabar amb empat a dos gols: 0-1 (4’): Diego Blanco; 1-1 (17’): Iago Míguez; 2-1 (34’): Iago Míguez i 2-2 (37’): Kiko. Els de Jorge Vargas van forçar la pròrroga a tres minuts per al final, i en els cinc minuts extra no es va marcar cap gol per la qual cosa es va haver d'anar als penals (van acabar amb un marcador favorable als locals de 5 a 4). En el partit de tornada, els martorellencs estan obligats a guanyar per continuar tenint opcions a l’ascens a la màxima categoria del futbol sala nacional (el factor pista està a favor dels gallecs).