Històric ascens de l’AE Prat a la Segona Divisió B

El Prat va viure ahir el seu dia més històric en 67 anys de vida amb l’ascens de l’equip a Segona Divisió B. Un Sagnier ple de gom a gom va portar fins la glòria l'equip d'Agustín Vacas. Un gol de Sierra al minut 2 i un altre del mateix jugador, en el 86, van marcar les diferències en el partit de tornada del playoff d’ascens –eliminatòria de campions-. L’altre protagonista de la matinal va ser el porter Toni Texeira, que també es va erigir en l'heroi dels ‘pota blava’.

Fitxa del partit:

AE PRAT: Toni Texeira; Óscar Sierra, Cazorla, Rafa Murillo, Luis Larios, Fran Bea, Ignacio (Ernest, 85´), Fernando, Matamala (Víctor Durán, 90´), Charly i Ferran Vila (Pedro, 75´).

AT. SANLUQUEÑO: Fran; Dani, Ezequiel, Capi, Jose, Rubén, Abel (Juanmi, 70´), Manolo (Juanlu, 70´), Adrià Gallardo, Jorge Herrero (Guille, 57´) i Óscar Silva.

GOLS: 1-0 (1´): Óscar Sierra. 2-0 (86´): Óscar Sierra.

ÀRBITRE: Flaquer Rey (Colegio balear). Tarjetas amarillas a los locales Luis Larios, Cazorla, Toni Texeira y Pedro; y a los visitantes Ezequiel y Juanlu (2A, 86´).

CAMP: Municipal Sagnier. Unos 2.500 espectadores.

Marçal Fontanals  / Foto:  AEP

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix