El Club Sala 5 Martorell guanya el Fuconsa Jaén (1-2)

El Club Sala 5 Martorell segueix viu en els playoff d’ascens a la Primera Divisió. Els de Jorge Vargas van guanyar en el tercer i decisiu partit de la primera eliminatòria davant del Fuconsa Jaén per 1 a 2 i es van classificar per a la següent ronda. El partit es va jugar en el Pavelló Municipal de La Salobreja, a la ciutat andalusa. Tot i que no va ser un partit fàcil pels martorellencs, dos gols en menys d’un minut - Jordi Gay i Diego Blanco- en la primera meitat van posar de cara l’eliminatòria als del Baix Llobregat Nord. Solano, en el minut 33, va aconseguir el gol que donava esperances al Fuconsa Jaén, però els visitants van saber defensar a la perfecció la seva avantatge fins al final. El proper rival serà el Burela Pescados Rubén de Lugo (Galícia), que va eliminar el Manzanares en la tanda de penals.