L’Associació Esportiva Prat s’enfrontarà al Sanluqueño gadità

El resultat del sorteig celebrat aquesta tarda a Las Rozas ha deparat el desplaçament terrestre més llunyà possible: Sanlúcar de Barrameda. L'AE Prat haurà de treballar de valent per a la logística del viatge, ja que l'anada es disputarà aquest proper cap de setmana a terres andaluses (Estadio de El Palmar). La tornada, set dies després al Sagnier del Prat.

La directiva de l'AE Prat informa que avança a la tarda d'avui la demanda de places a les oficines del Sagnier per poder viatjar amb l'equip aquest diumenge a Sanlúcar de Barrameda. Des del club s'està buscant la millor i més econòmica via possible per fer el desplaçament en avió, i fins i tot no havia descartat la possibilitat de contractar un vol xàrter. Per més informació, poseu-vos en contacte amb el club a través del telèfon de contacte: 93 478 27 33 i 93 379 38 28.

El rival

L'Atlético Sanluqueño CF és un equip de la localitat gaditana de Sanlúcar de Barrameda, població d'uns 65.000 habitants -pràcticament la mateixa que el Prat-, just al davant del Parc Nacional de Doñana, a la desembocadura del Riu Guadalquivir. El Sanluqueño és el principal equip d'aquesta localitat. Fundat el 1948, el Sanluqueño ha militat cinc anys a la Segona B, cinc campanyes consecutives: 1987-88 a la 1991-92.

Marçal Fontanals - AEP / Foto:  AEP

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix