L’AE Prat coneixerà avui el rival per l’ascens a Segona B

Aquest diumenge va finalitzar la Lliga regular en la Tercera Divisió. Només un equip ha estat capaç de classificar-se per a la fase d’ascens a la Segona Divisió B. L’AE Prat es va proclamar campió (balanç de 22 victòries, 9 empats i 7 derrotes) i avui coneixerà el rival en la promoció d’ascens de campions de Lliga. El sorteig es farà a la Ciudad del Futbol de Las Rozas (Madrid) a partir de les 16.45 hores. Els altres tres equips classificats són l’Espanyol B, La Pobla de Mafumet i el Manlleu. Baixen de categoria el Vilanova i la Geltrú, l’Amposta i El Masnou.

La resta de representants del Baix Llobregat no van poder acabar entre els quatre primers de la classificació que donava accés a l’opció de pujar . La UD Cornellà va acabar en cinquè lloc i es va quedar a dos punts del quart. El Santboià va ser sisè, mentre que el Gavà va finalitzar en novena posició. La UD Castelldefels va ocupar el tretzè lloc de la taula.

Marçal Fontanals / Foto:  AEP

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix