Sant Joan Despí celebra deu anys de Trobada de MiniHandbol

Sant Joan Despí celebra la tradicional Trobada de MiniHandbol de la localitat del Baix Llobregat, que en aquest 2012 arriba ja a la màgica desena edició. La competició està plantejada per a la participació en cinc categories diferents: prebenjamí (mixt), benjamí masculí i femení i aleví masculí i femení.

En total participaran 46 equips de diferents clubs i col·legis de la geografia catalana: Handbol Bordils, GEiEG ( Girona), JH Mataró, BM La Roca, H. Salou, H. Sant Quirze, H. Canovelles, H. Costalers (St. Pere de Ribes), BCN Sants, ASME Sant Martí, AE Aula, EB El Papiol, H. Santpedor, Escola Nova, CE Molins de Rei i H. Sant Joan Despí. En total es disputaran 101 partits, repartits en 12 pistes de joc, de les quals sis són cobertes, que asseguren el desenvolupament de la competició en cas de pluja (poliesportius Salvador Gimeno i del Mig, pista CEIP St. Francesc, Ateneu Instructiu, pistes del Sol Solet i plaça de l’Emita).

La Trobada començarà a les 9.30 fins a les 13.30 h. durant el matí. Hi haurà un descans de 1.30 h. i la jornada de tarda serà de 15.00 a 18.30 h. al final es farà el lliurament de premis als equips millor classificats on està prevista la presència de l’ Alcalde de Sant Joan Despí, del President de la Federació Catalana d’Handbol i de diversos jugadors del primer equip del FC Barcelona Intersport.

La Trobada tindrà altres espais com ara una zona de recreació pels participants (zona d’inflables i taules de mini-ping-pong), punt d’informació, botiga de material esportiu, botiga low cost de material esportiu del club, un bar-cafeteria en un poliesportiu i un bar restaurant a l’altre poliesportiu. Tota la zona de competició està envoltada de parcs públics per relaxar-se i recuperar forces.

Marçal Fontanals – FCH / Foto:  CHSJD

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix