La Lliga Nacional de Divisió d’Honor de softbol aixeca el teló

El Baix Llobregat estarà representat per al CB Viladecans, CBS Sant Boi i Projecte Softball Gavanenc

Aquest cap de setmana donarà inici a la Lliga Nacional de Divisió d’Honor. Tres equips de la comarca participaran en la màxima categoria del softbol espanyol: CB Viladecans, CBS Sant Boi i Projecte Softball Gavanenc.

Per al CB Viladecans és un any molt especial perquè celebrar el 75è aniversari. Les de Carlos Cepero presenten dues novetats que són les de Beatriz Alonso i Sorangel Ledezma, del CBS Rivas. L’altra cara de la moneda és la retirada de Jèssica Iborra i la marxa de Raquel Moncho al CBS Sant Boi. El president del club, Joan Rodríguez, afirma que “intentarem donar guerra en tots els partits”. Cal recordar que les grogues es van proclamar recentment campiones de Catalunya sènior.

1024x800 3e8dd54e1e06134028vila

D’altra banda, el CBS Sant Boi té objectius molt ambiciosos per aquesta nova temporada. El conjunto blau-i-vermell ha incorporat Ane Barandiraran (At. San Sebatián) i a les germanes Raquel Moncho (CB Viladecans) i Aina Moncho (no va jugar el 2019). Mentrestant, Clàudia Trillo ha marxat al projecte Softball Gavanenc. El seu entrenador és Xavi Civit. El tècnic explica que el Rivas “segueix sent el favorit. És difícil competir contra un equip tan poderós en tots els aspectes, però estic segur que no som els únics que volem posar-li les coses difícils.”

1024x800 9e1b12876405003238princ sant boi dh 2020

El Projecte Softball Gavanenc tindrà com a responsable tècnic Adrià Martínez. Les gavanenques tenen clar que l'objectiu serà classificar-se per a la Copa de la Reina. Clàudia Trillo és l’únic fitxatge procedent del CB Sant Boi, mentre que Maria Pinilla ha marxat al Miralbueno.

87064618 2971940389537544 8959016623692316672 o

Primera jornada

La jornada inaugural es jugarà aquest cap de setmana i els enfrontaments són els següents: Bizkorrak-Projecte Softball Gavanenc, Fènix València-CB Viladecans, CBS Sant Boi-Dridma Rivas.

Redacció / Fotos: RFEBS

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix