Arriba l’hora de la veritat per al Club Esportiu Molins de Rei

El CE Molins de Rei comença, aquest divendres, el seu camí de retorn cap a la Divisió d’Honor Plata  femenina amb la disputa del sector estatal d’ascens de categoria. Les del Baix Llobregat, a més, ho faran sent les amfitriones del seu sector.

El Pavelló Municipal de Molins de Rei viurà divendres, a les 19 hores, l’estrena del conjunt català davant del Puig d’en Valls, campió balear; dissabte a les 18.15 h, es veuran les cares amb l’AD La Jota, sotscampió d’Aragó; i tancarà aquest sector diumenge, a les 11.45 H, davant del Mislata, campió de la Comunitat Valenciana. Recordem que els dos primers classificat de cadascun dels sis sectors en joc es classificaran per a la fase final. Serà aleshores quan tindrà lloc una eliminatòria directa a doble partit que decidiran els sis equips que pugin de categoria.

Marçal Fontanals  - FCH / Foto:  FCH

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix