Comença la Lliga Catalana de dards amb representació baixllobregatina

El CD Esplugues i el CEDSAB de Sant Andreu de la Barca, que torna a la competició, participaran en la màxima competició

Aquest cap de setmana arrenca la Lliga Catalana Divisió d'Honor 2018-2019, la màxima competició regular on participen els principals clubs de dards de Catalunya. La categoria està formada per vuit club, on cal destacar que en aquesta edició s'ha incorporat el CEDSAB de Sant Andreu de la Barca que suposa el seu retorn a les competicions de la federació.

image esplugues

Aquesta temporada també hi participen el Club Dards La Xarxa, de Puig-Reig, que és el club degà dels dards catalans; l'Esplugues CD, un dels clubs amb més jugadores femenines, el CD Guardiola de Manresa que manté la plantilla amb només un canvi, el CD Olot amb el seu equip "Lligues Adg.cat" que serà un cop més el club amb més fitxes a la Divisió d'Honor, el Piritoño CD de Malgrat de Mar que defensarà el títol, el CD Baix Camp de Reus que segueix apostant per esportistes júniors i el CD Terrassa, que segueix amb un grup consolidat d'esportistes. Tots ells lluitaran per alçar-se campions de la Divisió d'Honor.

image cdsab

La competició es jugarà els dissabtes i el format serà sis partides individuals i tres partides de parelles, on hi ha en joc nou punts que es juguen a un set al millor de tres jocs al 501 sortida oberta i acabat en doble o doble diana.

Divisió d'Honor

1a Jornada - 24 de noviembre

CD La Xarxa – CD Terrassa

CD Baix Camp -  CD Guardiola

CEDSAB – Lligues ADG.cat

Piritoño CD – Esplugues CD

 

 Redacció / Fotos: CEDSAB-Esplugues CD

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
220

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix