Festa gran de l’esport molinenc a la Joventut Catòlica

Marc Martí i Laura Oliva van ser escollits com a millors esportistes de la darrera temporada

La Joventut Catòlica de Molins de Rei va acollir aquest divendres l’acte de lliurament dels Premis de l’Esport, que enguany van arribar a la cinquena edició. Un acte on es va voler reconèixer públicament les persones i entitats de la vila que més han destacat en les seves respectives disciplines esportives durant la darrera temporada, però també la dimensió social, solidària i de salut de la pràctica esportiva.

Enguany el jurat va decidir atorgar el premi a l’entitat que millor promou la iniciativa social i la salut al CAP Molins de Rei. També va atorgar al Club Esportiu Molins 2000, al Club Futbol Sala Molins 99 i a l’Associació Esportiva Molins el premi a l’entitat esportiva que promogui iniciatives que contribueixin a difondre els valors de l’esport a infants i joves. Pel què fa al reconeixements als equips, el premi al millor equip masculí se’l va endur l’equip sènior de waterpolo del Club Natació Molins de Rei, mentre que l’equip cadet - juvenil del Club Futbol Sala Molins 99 es va proclamar millor equip femení.

Guardons individuals

Pel que fa als premis individuals, el millor esportista masculí va resultar Marc Martí (motor) i el guardó a la millor esportista femenina va ser per Laura Oliva Ripoll (futbol Sala). El premi a l’esportista promesa va recaure en la Ingrid Caballero (gimnàstica). El jurat també va acordar una distinció especial a la trajectòria del ciclista local Josep Tena.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals va destacar que “any rere any podem veure el gran nivell i el planter de l’esport local” i va subratllar que els premis “són un reconeixement als esportistes i clubs pel foment de la pràctica esportiva i dels seus valors”. D’altra banda, el primer tinent d’alcalde Xavi Paz es va mostrar convençut de la fortalesa de l’esport a Molins de Rei i va apuntar que “els premis han de ser un incentiu per a clubs i esportistes per millorar any rere any”. També va agrair “la gran feina de les entitats, els esportistes i el Centre d’Atenció Primària en benefici de l’esport a la vila.”

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei



 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
220

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix