Laia Sanz, segona posició en el Campionat del Món d’Enduro

La pilot de Corbera de Llobregat va ser segona i tercera respectivament en les dues curses del Gran Premi de Finlàndia.

El Gran Premi de Finlàndia d’Enduro ha deixat a Laia Sanz sense la recompensa de la victòria. La pilot de KH-7 i el KTM Enduro Factory Racing, segona en la primera carrera en l'estrena del mundial, va acabar en tercera posició en la segona carrera, a 13’’40 de l'alemanya Maria Franke i a 24’’25 de la vencedora, la britànica Jane Daniels. En la classificació general, després de les dues primeres proves del campionat, la de Corbera de Llobregat comparteix amb 32 punts la segona plaça amb Franke, a 8 punts de Daniels.

El poc marge de temps per preparar la competició amb la nova KTM 350 EXC-F després de molts mesos dedicada als ral·lis i el terreny poc propici, al costat de la progressió de les rivals, explica aquest desenllaç: "És clar que m'han faltat dies d'entrenament per adaptar-me a la nova moto, perquè en aquest Gran Premi m'ha costat trobar el ritme".

La propera doble cita del mundial de Enduro Femení serà el Gran Premi de Suècia, que arrencarà divendres que ve 17 de juny.

Redacció / Foto: Laia Sanz

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
220

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix