Demà comença dotzena edició de la Spannabis a la Fira de Cornellà

Més de 500 empreses participaran enguany en un certamen on es presentarà les darreres novetats del sector del cànem.

Tot a punt per a la celebració durant tres dies d’una de les fires més importants que es fan a Espanya i Catalunya del cultiu del cànem i el seu ampli ventalla de possibilitats. Des de demà 20 de març i fins al pròxim diumenge obre les seves portes a la Fira de Cornellà la dotzena edició de la Spannabis, la fira del cànem i de les tecnologies alternatives.

Amb més de 8.000 m2 d’exposició l’Spannabis tornarà a convertir aquesta localitat baixllobregatina en la capital mundial del cànem. En els més de 500 expositors vinguts de tot el món, el públic podrà veure una àmplia mostra dels productes derivats d’aquesta planta: material de construcció, aliments, roba, calçat, cosmètics, vaporitzadors d’última generació, parafernàlia i tot un seguit d’articles difícils d’imaginar.

Com ha estat habitual en anteriors edicions, Spannabis serà també un espai de reflexió al voltant del món del cànem, amb un ampli ventall de xerrades i conferències sobre tots els temes possibles, des d’aspectes legals fins a modalitats de cultiu. Per això es comptarà amb la participació dels experts nacionals i internacionals. A més es concediran premis en diferents categories entre les empreses participants.

Unes 33.000 persones van visitar l’Spannabis l’edició de l’any passat, i l’organització espera que aquesta xifra se superi. Per qualsevol informació addicional es pot consultar al web www.spannabis.com.

Redacció / Foto: Spannabis

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix