El Prat acollirà els Premis Delta a les millors iniciatives empresarials de 2014

Se celebrarà demà dijous a l’Auditori del Cèntric Espai Cultural on es reconeixerà la creació i la consolidació de les noves entitats empresarials.

L'Auditori del Cèntric Espai Cultural del Prat de Llobregat acollirà, demà dijous 19 de març a partir de les 19 hores, l'acte de lliurament dels XII Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials de l'any 2014. Amb una tradició consolidada, aquests premis volen reconèixer la creació i la consolidació de noves activitats empresarials sorgides a l'àmbit local dels municipis del delta del Llobregat: El Prat, Sant Boi, Viladecans, Gavà i Castelldefels. Enguany s’hi han presentat 37 candidatures.

L'acte començarà amb una actuació musical a càrrec de Mònica Escrig & Jordi Pujol per, tot seguit passar als parlaments de les autoritats polítiques: Lluís Tejedor, alcalde del Prat; Raquel Sánchez, alcaldessa de Gavà; José Ángel Carcelén, 1r tinent d'alcalde de Governança i Ciutadania de Sant Boi; María Salmerón, 1a tinenta d'alcalde d'Empreses, Innovació i Ocupació de Viladecans; Santiago Barona, regidor de Promoció econòmica i Foment de l'Ocupació de Castelldefels; Joan Aregio, secretari d'Ocupació i Relacions Laborals de la Generalitat de Catalunya; i Lluís Bahamonde, president d'Innobaix.

Els premis compten amb el patrocini de CaixaBank i tenen una dotació econòmica de 7.500 €, repartits en les categories següents:

- Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials: 1r premi: 3.000 €; 2n premi: 1500 €; i 3r premi: 1.000 €

- Premi Delta a la Millor Iniciativa Comercial: Un únic premi de 2.000 €

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix