Es facilitarà el finançament i la reducció de costos a les empreses

Els avantatges de l'acord entre AEBALL i Banc de Sabadell s'adrecen també s’adrecen als treballadors de les empreses associades.

Maria Rosa Fiol, director general d'AEBALL, i Jaume Patau, director de zona de L'Hospitalet i el Baix Llobregat del Banc Sabadell, han signat aquest matí un acord que permetrà als membres de l'associació beneficiar-se d'una selecció de serveis i productes financers exclusius, adaptats a la seva activitat professional i a la seva economia personal, en unes condicions preferents. Una oferta destinada a cobrir les seves necessitats, tant de l'economia professional com de la particular i familiar. A més de les empreses associades a AEBALL, també es poden beneficiar d'aquestes condicions especials els familiars de primer grau i els empleats dels associats.

La contínua relació entre AEBALL i el Banc Sabadell, a través de reunions periòdiques, farà que l'oferta es vagi adaptant a les necessitats reals dels associats i que, quan calgui, es dissenyin productes específics en funció de les necessitats dels comerciants que exerceixen determinades activitats. La voluntat d'ambdues entitats és activar permanentment la relació per conèixer, sempre i de primera mà, les necessitats de les empreses i intentar mantenir al dia els serveis i les prestacions que es deriven del conveni.

Destaca de l'oferta per empreses associades el Compte Expansió Negocis PRO, que abona a l'empresa directament el 10% de la quota d'associat, fins a 100 euros anuals per compte, per a quotes domiciliades a Banc Sabadell, remunerat, sense comissions d'administració i manteniment, ni per transferències nacionals en euros (via BS Online) ni per l'ingrés de xecs en euros domiciliats en entitats de crèdit espanyoles, targetes gratuïtes i els millors preus en TPV, assegurances, pòlisses de crèdit, rènting, lísing i préstecs.

L'acord també posa a disposició de les empreses solucions per finançar les seves inversions, com les línies ICO 2015. Aquestes línies incorporen uns requisits més flexibles que anys enrere i hi permeten l'accés a tots els comerciants, autònoms i empreses oferint una solució adequada independentment de la seva dimensió. Els tipus d'interès preferents i l'ampliació de terminis d'amortització fan especialment atractiu el finançament a través de les línies ICO. 

Redacció / Foto: AEBALL

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
224

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix