Participació santboiana a la Trobada de Ciutats Catalanes de la xarxa Innpulso

Quatre empreses del municipi baixllobregatí hi van presentar projectes d'innovació.

Sant Boi va participar la I Trobada de Ciutats Catalanes de la Red Innpulso, que va tenir lloc a Terrassa. Aquesta xarxa aplega localitats de l'Estat espanyol reconegudes pel Ministeri d'Economia i Competitivitat amb el distintiu "Ciudad de la Ciencia i la Innovación" per l'esforç i el compromís en matèria d'I+D+I (investigació, desenvolupament i innovació).

En la seva intervenció, l'alcaldessa, Lluïsa Moret, va defensar la innovació com "un instrument imprescindible per millorar els serveis públics i fer progressar les ciutats". Quatre petites i mitjanes empreses de Sant Boi van participar en la trobada per presentar projectes d'innovació i buscar fórmules de finançament per a aquests projectes. L'alcaldessa va dir que aquestes "són exemples d'esperit innovador i representen sectors claus de l'economia i el futur de la ciutat de Sant Boi."

La jornada es va plantejar com una oportunitat per millorar el treball en xarxa de les nou ciutats catalanes membres d'Innpulso, identificar empreses innovadores dels diferents municipis i posar en comú els programes i les ajudes ministerials i europees disponibles per a les pimes compromeses amb l'innovació.

Made in Sant Boi

Les empreses són Panet (producció de pa artesanal amb tècniques innovadores), Asas Systems (projecte de creació d'un baden intel·ligent per pacificar el trànsit sense generar molèsties als vehicles d'emergències), Avant Grup (creació d'una website per gestionar en línia la xarxa de proveïdors) i el Clúster de Salut Mental de Catalunya (concentració d'empreses, serveis i institucions en l'àmbit de la salut mental, amb presència de l'Ajuntament de Sant Boi com a membre impulsor).

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
224

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix