Trenta-sis empreses comarcals ja tenen la distinció de qualitat turística SICTED

La Cripta de la Colònia Güell (Santa Coloma Cervelló), el restaurant Amarena (La Palma) i el restaurant Cèntric Gastrobar by Ona Nuit (El Prat) l’han rebuda per primer cop.

Un total de 36 empreses del Baix Llobregat han obtingut o renovat el distintiu de compromís per a la qualitat turística, del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació (SICTED), segons va concloure la Taula de Qualitat Turística del Consorci de Turisme del Baix Llobregat i així ho ha ratificat oficialment el Comité Interdestinos de la Secretaría General de Turismo i el Instituto para la Calidad Turística Española.

El passat mes de desembre va finalitzar el cicle d’implantació del 2014. De les 36 empreses distingides, trenta-tres empreses renoven el distintiu, i tres empreses l’han rebut enguany per primer cop. Aquestes empreses noves són la Cripta Gaudí de la Colònia Güell (Santa Coloma de Cervelló) -foto-, el restaurant Amarena (La Palma de Cervelló) i el restaurant Cèntric Gastrobar by Ona Nuit (El Prat de Llobregat).

A la província de Barcelona en total han estat distingides 431 empreses i serveis de dotze destinacions (entre les quals el Baix Llobregat). En total, a Catalunya hi ha 514 empreses distingides i a Espanya un total de 4.570 empreses de 183 destinacions.

Begues

Caves Montau de Sadurní

Castelldefels

Canal Olímpic de Catalunya

GAU Catering

Oficina de Turisme Local i Comarcal de Castelldefels

Platja de Castelldefels

Serveis Reunits - Trenet Turístic

El Prat de Llobregat

Academia Sánchez-Casal

Alberg de Centre Esplai

Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat de Llobregat

Centre Municipal de Vela del Prat

Cèntric Espai Cultural

Cèntric Gastrobar

Consorci per a la Protecció i Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat

La Porta del Delta

Platja del Prat de Llobregat

Restaurant La Lluna en un Cove

Restaurant La Masia - Acadèmia Sánchez-Casal

Sallés Hotel Ciutat del Prat

Gavà

Foto Pir Video

Parc Arqueològic Mines de Gavà

Platja de Gavà

Restaurant Les Marines

Restaurant Major Trentasis

Restaurant Tropical

Restaurante Barbacoa Europa

La Palma de Cervelló

Restaurant Amarena

Sant Boi de Llobregat

Avant Grup

Museu de Sant Boi

Santa Coloma de Cervelló

Cripta Gaudí Colònia Güell

Torrelles de Llobregat

Catalunya en Miniatura

El Bosc Animat

Viladecans

Atrium Viladecans

Can Calderón Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses

CUBIC

Fundació privada Sigea

Hotel Ibis Barcelona Aeropuerto

Coincidint amb el 10è aniversari de la implantació del SICTED a la província de Barcelona,l’acte de lliurament de diplomes tindrà lloc el pròxim 18 de febrer a les 11 hores a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, un acte organitzat per Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona en el qual es reunirà a totes les empreses de la província de Barcelona que implanten aquest sistema de qualitat.

Convocatòria oberta

El Consorci de Turisme obre fins al 13 de febrer la convocatòria d'adhesió a totes les empreses turístiques del Baix Llobregat, amb la fi de poder incorporar-ne de noves i treballar conjuntament, tot considerant que l’aposta per la qualitat és un important pas cap al desenvolupament turístic del Baix Llobregat. El període d’implantació per a les noves empreses es desenvoluparà des de març fins a novembre de 2015.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
221

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix