PIMEC Baix Llobregat–L’Hospitalet programa quatre cursos gratuïts

L’oferta formativa se centrarà sobre tècniques de venda i llengües estrangeres i s’impartiran durant els mesos de gener i abril a Sant Feliu de Llobregat.

PIMEC Baix Llobregat–L’Hospitalet ha programat quatre cursos de formació subvencionada que es realitzaran durant els mesos de gener i abril a Sant Feliu de Llobregat. Es tracta de quatre propostes que pretenen donar eines per tal de desenvolupar competències en els àmbits de les tècniques de venda i llengües estrangeres.

Ramón Pons, president de PIMEC Baix Llobregat– ’Hospitalet, ha assenyalat que “està a les mans del teixit empresarial millorar la qualitat i la competitivitat de les nostres empreses, sent conscients de la importància de la formació i portant-la a la pràctica per comprovar els seus notables i múltiples beneficis.”

Els cursos

Sota el títol ‘Anglès. A2. Nivell Elemental (A2. A)’ es desenvoluparan un total de 50 hores de formació entre el 27 de gener i 28 d’abril. Es tracta d’un curs presencial que se centrarà a comprendre informació general i específica de textos tant escrits com orals, en anglès. El segon curs, ‘Anglès. B2. Nivell Intermedi Alt (B2.B)’ constarà de tretze sessions que es portaran a terme entre el 27 de gener i el 10 de març. L’objectiu d’aquesta formació és millorar el nivell d’anglès adquirit prèviament per tal de poder comunicar-se més enllà de situacions ordinàries. La tercera de les propostes donarà els principis bàsics per a poder-se comunicar i entendre’s en alemany. Amb aquest objectiu, les sessions del curs treballaran durant tretze sessions les claus de l’expressió escrita, comprensió oral i comprensió escrita alemanya. El curs s’impartirà entre el 28 de gener i 11 de març.

El quart curs i últim curs es titula ‘Tècniques de venda i formació de venedors’, en el qual es desenvoluparan un total de 20 hores de formació en cinc sessions de quatre hores de durada, entre el 9 i 24 d’abril. Es tracta d’un curs presencial que se centrarà a donar les claus per tal de formar a venedors convincents i eficaços.

Redacció / Foto: PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
224

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix