Els autònoms i les empreses de Sant Boi tenen el suport municipal

L'Ajuntamement baixllobregatí concedirà una subvenció del 100 % de la cotització.

L'Ajuntament de Sant Boi, amb la col·laboració del Pla Metropolità de Suport a les Polítiques Socials Municipals 2012-2015 de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, estableix unes línies de suport i subvencions públiques, per al foment de l'autooocupació a Sant Boi. El període subvencionable es comprèn des de l'1 de gener de 2014 fins al 30 d'abril de 2015.

Així, es concedirà una subvenció del 100% de la quota de cotització al Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA), amb un màxim de 200€ al mes i per un període màxim de 12 mesos, d'aquells emprenedors donats d'alta a partir de l'1 de gener de 2014, que siguin residents i/o noves empreses domiciliades al municipi.

Els requisits

Els destinataris hauran de complir tots els requisits que s'esmenten a continuació: persones que hagin iniciat una activitat empresarial a partir de l'1 de gener de 2014 i que en el moment de sol·licitar l'ajut encara estiguin donades d'alta a la mateixa activitat laboral, residents a Sant Boi i/o noves empreses domiciliades a Sant Boi, estar inscrit a l'INEM com a demandant d'ocupació en el moment immediatament previ a l'inici de l'activitat. La data d'alta ha de ser a partir de l'1 de gener de 2014 i el període subvencionable es comprèn des de l'1 de gener de 2014 fins al 30 d'abril de 2015.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
221

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix