Es posarà en marxa una nova iniciativa per als aturats de Sant Boi

El programa Eskala està dirigit a persones entre 18 i 30 anys i preveu la formació en l’ús de les eines TIC i la creació d’una plataforma en línia pròpia.

L’Ajuntament de Sant Boi posarà en marxa el pròxim gener el programa Eskala d’entrenament i coaching professional. Una iniciativa adreçada als joves de la ciutat entre 18 i 30 anys que estiguin a l'atur i vulguin superar aquesta situació d’inactivitat laboral. El programa preveu la formació en l'ús de les eines TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) i la creació d'una plataforma en línia pròpia, que utilitzaran al llarg de tot el programa com a suport als seus itineraris d'ocupació i d'inserció. La persona coach (entrenador/a) ajuda als participants a observar i prendre consciència de les seves pròpies creences i conductes, a empoderar-se i saber triar les millors alternatives que potencien els resultats que busca.

El programa Eskala es desenvoluparà en tres fases: entrenament pel balanç vital, itinerari ocupacional i itinerari d'inserció. En la primera fase cada jove analitzarà el seu punt de partida (coneixent amb profunditat de quines esferes de la seva vida potencien o dificulten la presa de decisions) i prendrà consciència de la seva posició respecte al mercat laboral realitzant el seu propi pla d'acció vital. A la següent fase, qui participi comptarà amb els recursos proporcionats per l'Eskala per a l'adquisició de competències tècniques (un taller de tast a càrrec de l'empresa, professionals a mà i pràctiques en empreses). En la tercera fase els participants executaran el seu projecte professional amb la formació i la recerca activa de feina. Comptaran amb sessions grupals sobre tècniques i planificació de la recerca de feina, accés a la borsa de feina disponible, així com de tutories individuals per l'acompanyament cap a la seva inserció.

Hi haurà sessions informatives que tindran lloc el 15 de gener a les 10 h i el 20 de gener a les 12 h.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
224

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix