PIMEC Baix Llobregat–L’Hospitalet i l’alcaldessa de Sant Boi comparteixen impressions

Els empresaris han felicitat l’Ajuntament per l’esforç que fa per complir rigorosament amb la Llei de Morositat, pagant a 30 dies a tots els seus proveïdors.

Ramon Pons, president de PIMEC Baix Llobregat–L’Hospitalet, i altres membres de la patronal s’han reunit a la delegació del Baix Llobregat amb la nova alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, per intercanviar impressions i establir aliances amb el municipi.

Pons ha destacat la bona relació i “la participació que ha existit històricament entre PIMEC i l’Ajuntament de Sant Boi, amb l’objectiu de millorar la competitivitat dels sectors socioeconòmics del municipi”. Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi, ha refermat les paraules del president de la patronal al Baix Llobregat-L’Hospitalet i ha explicat les accions que diversos consistoris de la zona estan duent a terme de manera conjunta en la zona del Delta. A més, s’ha compromès a “acostar l’ajuntament a les empreses, els comerços i els ciutadans perquè el sentin pròxim i d’utilitat.”

D’altra banda, Miquel Camps, president de PIMEC Joves Empresaris, ha explicat la dura situació en què es troben els emprenedors i, especialment, els joves, i ha demanat que l’ajuntament baixllobregatí eviti que una empresa que sigui viable s’enfonsi per motius que no siguin estrictament empresarials. De la mateixa manera, Guillermo Muñoz, president de Joves Empresaris de la comarca, ha valorat la possibilitat de participar en les taules del Pla Local i d’inclusió social de Sant Boi. En aquest sentit, José Ángel Carcelen, primer tinent alcalde de Sant Boi, i Pilar Agud, delegada territorial de la patronal, han acordat treballar conjuntament en les accions participatives dins el Fòrum de Sant Boi.    

En acabar, els representats de la patronal i Jaume Masclans, gerent de l’empresa Stotz Fredenhagen, empresari de Sant Boi i molt vinculat a PIMEC, han volgut felicitar l’ajuntament per l’esforç que fa per complir rigorosament la Llei de Morositat, pagant a 30 dies a tots els seus proveïdors.

Redacció / Foto: PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
216

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix