L’Ajuntament de Sant Boi engega un programa per incentivar la contractació d’aturats

Empreses, comerços, autònoms i entitats de la ciutat poden optar a les ajudes a partir del 25 de juny.

L'Ajuntament ha publicat les bases d'un programa municipal que incentiva la contractació de persones aturades de Sant Boi de Llobregat mitjançant subvencions per valor del 50% del salari. Empreses, comerços, autònoms i entitats poden acollir-se a aquest programa, que vol ajudar a combatre l'exclusió social. El període per presentar les sol·licituds serà obert del 25 de juny al 15 de juliol.

Les condicions

Les subvencions es concediran per mitjà d'un sistema de puntuació que tindrà en compte la situació de les persones a contractar i prioritzarà les circumstàncies de dificultat com ara tenir càrregues familiars, no rebre cap prestació contributiva per desocupació, pertànyer a famílies monoparentals o nombroses amb baix nivell d’ingressos o, fins i tot, haver patit una situació de violència masclista.

Les bases del programa també donaran preferència, entre altres factors, a les empreses que proposin contractes indefinits o de durada superior a sis mesos, que és el mínim exigit pel programa. Les subvencions es concediran exclusivament per a jornades laborals de 20 hores setmanals com a mínim. El Programa de suport a la contractació de persones aturades serà gestionat per l’empresa municipal Coressa.

El Pressupost Municipal d’enguany preveu destinar 1 milió d’euros a proporcionar ocupació a persones que viuen situacions de dificultat. 400.000 euros aniran a parar a aquest programa de suport adreçat a les empreses; la resta es destinaran a contractes que farà l’Ajuntament mateix.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix