Torna a baixar l’atur en el Baix Llobregat

Més de 1.700 persones que resideixen a la comarca van trobar feina el passat mes de maig.

El Baix Llobregat, com a la resta de l’Estat i Catalunya, ha mantingut la seva línia descendent de la taxa d’atur. Aquest passat mes de maig, el descens ha estat d’un 2’6% segons les dades facilitades per al Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. En total han estat 1.751 persones les que han trobat feina. Actualment, la població desocupada a la comarca és de 65.318 persones, és a dir, el 15,4% de la població activa (per sobre de l’Àmbit Territorial metropolità -15’2%- i Catalunya -15%-). Una altra dada significativa és que respecte al mateix mes de l’any passat, la disminució ha estat del 8,4% (5.969 persones).

Santa Coloma de Cervelló encapçala el municipi amb un descens més important de la taxa d’atur (8,2%), seguit de Collbató (6,4%) i Begues (6%). Entre els municipis amb més habitants, Sant Feliu de Llobregat l'encapçala amb un descens del 4,1%, seguit de Castelldefels (3,2%). Per primera vegada en molts mesos, cap població ha incrementat la taxa d’atur.

Els tres municipis amb més aturats són: Sant Vicenç dels Horts (20,1%), Martorell (18,2%) i Sant Boi de Llobregat (17,5%). L’altra cara de la moneda continua sent Sant Just Desvern (8,8%), Begues (9,9%) i Santa Coloma de Cervelló (10,1%).

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
216

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix