Carolina Torres, candidata de Ciutadans a l'alcaldia de Viladecans

L'actual portaveu del grup municipal manifesta que el partit taronja és "l'única alternativa possible per a liderar el canvi que tant necessita la ciutat"

L'actual portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Viladecans, Carolina Torres, ocuparà el primer lloc en la llista de la formació taronja a l'alcaldia de la ciutat en les eleccions municipals del pròxim 26 de maig.

L'alcaldable taronja ha destacat que, a Viladecans, Ciutadans és "l'única alternativa possible per a liderar el canvi que tant necessita la ciutat" i per a posar "de debò als veïns i veïnes en el centre de l'activitat política després de gairebé quatre dècades de govern socialista", ha agregat. "Ha arribat l'hora que entri aire fresc a l'Ajuntament de Viladecans, perquè un govern de Ciutadans és l'única alternativa per avançar cap a una ciutat de futur i de progrés, sense fer-ho d'esquena a la ciutadania", ha subratllat Torres. Finalment, l'alcaldable de Cs ha remarcat que per a liderar aquest canvi compta "amb la seguretat i la confiança que suposa disposar d'un gran equip de professionals, amb experiència en diferents sectors, i molt implicats en el dia a dia de la ciutat."

carol

La regidora va formar part de la candidatura de Ciutadans en les Municipals de 2015 com a número 2 i es va convertir en la portaveu del grup en 2016, després del nomenament de l'exregidor, Martín Barra, com a diputat al Parlament de Catalunya. És militant de Ciutadans des de 2012 i simpatitzant des de la constitució del partit.

Carolina Torres té 35 anys i és Doctora en Química i Premi extraordinari de Doctorat per la Universitat de Barcelona (UB). Després de set anys dedicant-se a la recerca científica, Torres compagina actualment les labors pròpies del seu càrrec d'edil en el consistori amb el seu treball com a docent de Física i Química en un centre educatiu públic de secundària al Baix Llobregat.

Redacció / Foto: Arxiu-Cs

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
224

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix