L’Ajuntament del Prat estrena una nova app per al manteniment de la ciutat

És una eina més que el consistori posa a disposició de la gent per fomentar la participació ciutadana.

L’Ajuntament del Prat ja ha posat en servei una aplicació per a telèfon mòbil (app), “Amb tu, un Prat millor”, que permet col·laborar en el manteniment dels espais públics i mobiliari urbà. Una iniciativa tecnològica semblant al que va estrenar l’Ajuntament de Molins de Rei no fa gaire temps. És una eina més que el consistori municipal posa a disposició de la gent per fomentar la participació ciutadana. També permetrà conèixer quines són les principals preocupacions dels pratencs i pratenques pel que fa al manteniment de la ciutat. Així, les prioritats i programacions del departament de Manteniment i Serveis s’adaptaran millor a les demandes de la gent.

A través de l’app es pot avisar sobre qualsevol incidència: senyalització (senyals de trànsit, pilons, plaques de carrer...), neteja viària (grafits, brutícia, excrements, acumulació de fulles, runa...), contenidors d’escombraries, mobiliari urbà (bancs, papereres...), jocs infantils, etc. Quan el departament municipal de Manteniment i Serveis rep l’avís activa els mecanismes per solucionar la incidència.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
206

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix