L'Ajuntament de Sant Feliu, guardonat en el Congrés de Govern Digital

Va rebre el premi Administració oberta als serveis d’administració electrònica implementats en la gestió administrativa per l’Ajuntament, en la categoria de municipis de 20.000 a 50.000 habitants.

L'Ajuntament de Sant Feliu ha estat guardonat en el Congrés de Govern Digital que s’ha celebrat recentment al palau de Congressos de la Fira de Barcelona. El consistori municipal baixllobregatí va rebre el premi Administració oberta als serveis d'administració electrònica implementats en la gestió administrativa per l'Ajuntament. Un guardó que pertany a la categoria de municipis de 20.000 a 50.000 habitants.

El Congrés, organitzat per la Generalitat i el Consorci AOC, va tenir com a objectiu fomentar l'intercanvi de coneixements i experiències per aconseguir una gestió pública i una governança eficient. L'esdeveniment va aplegar més de 1.000 participants provinents de més de 300 institucions entre ajuntaments, consells comarcals, universitats i empreses. Així, va ser una trobada entre els màxims responsables de les diferents administracions públiques de Catalunya, les principals empreses del sector de gestió i de l'àmbit digital i diversos experts en la matèria. 

Quatre ponències

El programa del Congrés va incloure ponències sobre innovació pública, governança i gestió del canvi, normativa, transparència, identitat digital, serveis a empreses i mobilitat i seguretat. Tècnics municipals de l'Ajuntament de Sant Feliu van participar en quatre ponències del Congrés on es va analitzar la importància de la transparència de dades, de la innovació i de la gestió intel·ligent dels organismes públics. També es van presentar algunes de les solucions tecnològiques en l'àmbit de les ciutats intel·ligents en marxa a Sant Feliu com ara la millora de l'eficiència energètica en el parc Nadal, on s'ha instal·lat un sistema de llums de tecnologia led que estalvia més del 35% de consum elèctric i més del 50% dels costos de manteniment. 

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
193

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix