PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet aposta per les noves tecnologies

Ahir va presentar el cloud computing com una eina d’estalvi i mobilitat per a les pimes.

PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet va presentar -ahir a la seu de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet de Sant Feliu de Llobregat- a les pimes i autònoms del territori el cloud computing en el marc de la jornada “El núvol: un avantatge competitiu per a la pime” a càrrec d’Andreu Brú, director del Departament de Solucions TIC de PIMEC. El col·laborador i soci de PIMEC Advancegroup va presentar una solució conjunta sota el cloud com a vehicle per a l’evolució, millora i optimització dels processos de negoci de la pimec i va fer una demostració pràctica de l’entorn i la plataforma cloud, de la gestió empresarial i de la gestió documental, facilitant un pas cap a l’oficina sense papers.

“El cloud computing permet que les pimes disposin de les mateixes tecnologies que les grans empreses. Sense inversions en servidors, sense despeses de manteniment, amb la màxima seguretat, flexibilitat i disponibilitat”, va explicar Andreu Brú.

Cada vegada són més les pimes que aposten pel núvol. El 62% de les empreses espanyoles ja confien en el cloud computing permet que les pimes disposin de les mateixes tecnologies que les grans empreses, ja que accedir a tota la informació de la nostra empresa, des de qualsevol lloc, amb una simple connexió a Internet i des de qualsevol dispositiu és possible gràcies a les tecnologies CLOUD.

Redacció / Foto: PIMEC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix