Es presenta dues noves aplicacions per a mòbil a Castelldefels

Desenvolupades per la societat estatal Segittur per a Castelldefels com a destinació turística intel·ligent, "Accesible Spain Castelldefels" i "Spain for Kids Castelldefels" proporcionen a l'usuari informació turística sobre els punts d'interès més accessibles i recomanables per visitar amb nens respectivament.

Avui s’han presentat dues noves aplicacions turístiques per a mòbils i personalitzades per a Castelldefels amb què respondre a les necessitats del turista digital. L'acte ha comptat amb la participació de l'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes; la regidora de Turisme i Comerç, Margaret Manzano; la directora general de Turespaña, Marta Blanco, i el director de projectes de destinacions turístiques intel·ligents de Segittur, Nicolás Barrios.

Aquesta actuació forma part de les iniciatives posades en marxa a Castelldefels com a destinació pilot inclòs en el programa Destinació Turística Intel·ligent, projecte que s'emmarca en el Pla Nacional i Integral de Turisme (PNIT) 2012-2015 del Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Aquestes aplicacions permeten al gestor de la destinació prendre decisions basades en dades concretes, el que ajudarà a ser més eficient en la gestió de les polítiques lligades al turisme.

Els nous aplicatius estan desenvolupats per Segittur per a Castelldefels per ser destinació turística intel·ligent. En aquest sentit, Segittur ha treballat al llarg d'aquests mesos en la creació d'unes apps que donen resposta a les necessitats del turista digital, entre les quals s'inclouen

"Accesible Spain Castelldefels" i "Spain for Kids Castelldefels", alhora que s'està millorant l'app "Experience Spain-Castelldefels", guia de destinació.

L’Alcalde Manuel Reyes ha valorat d'una banda “el compromís un cop més del Ministeri i el govern d'Espanya amb Castelldefels que per segon cop es reflecteix amb el lliurament al municipi -el primer en tot Catalunya- d'aquest tipus d'aplicacions”. D'altra banda, ha considerat que “són aplicacions molt importants perquè vivim al món de les noves tecnologies i a més van en sintonia amb el turisme familiar que vol promocionar Castelldefels”.

Apps Turístiques

El Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, a través de Segittur, ha creat la plataforma tecnològica "Spain in Apps" lligada al projecte de Destinacions Turístiques Intel·ligents, a través de la qual s'ofereix al turista informació actualitzada, geolocalitzada i especialitzada per destinacions. Mentre que a la destinació li permet obtenir dades, de manera anònima, que faran possible entendre les pautes de comportament del turista al territori. "Spain in Apps" demostra la utilitat de les noves tecnologies, ja que permet al gestor de la destinació prendre decisions basades en dades concretes, el que ajudarà a ser més eficient en la gestió de les nostres polítiques lligades a turisme. Amb la plataforma "Spain in Apps" s'ha creat l'aplicació "Accesible Spain Castelldefels", que permet al turista descobrir els recursos accessibles i amb menors barreres arquitectòniques de Castelldefels. L'aplicació està les plataformes de iOS i Android.

Així mateix, s'ha desenvolupat l'app "Spain for kids Castelldefels" que posa a disposició del visitant tota la informació dels millors llocs de conèixer amb infants i en família a Castelldefels. Disponible a les plataformes iOS i Android.

Totes dues aplicacions permeten a l'usuari trobar punts recomanats, idees de viatge, rutes, punts d'interès, recursos multimèdia, així com informació del temps en la destinació.

Redacció / Foto: Ajuntament de Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix