Les persones paraplègiques podran caminar gràcies a ReWalk

Es tracta d'un invent de l'empresa israeliana Argo Medical Techonologies que ha comptat amb la participació de la gavanenca de robòtica Yaskawa.

El ReWalk funciona amb un motor elèctric amb bateria recarregable que, a través de diversos sensors i motors, permet a l'usuari paraplègic recuperar en gran part la seva autonomia. Un invent que ha permès ReWalk guanyar la primera edició de l'ESA BIC Star-up Award, un guardó impulsat per l'empresa Service Robotics Masters per premiar les innovacions en el camp de la robòtica.

Ha estat creat per l'empresa israeliana Argo Medical Technologies, que ha comptat amb la participació de Yaskawa. Ambdues empreses mantenen una aliança estratègica des de setembre passat per al desenvolupament de nous productes. Yaskawa està present a Espanya des de 1989 i des de fa uns mesos té la seva seu a Gavà. Produeix anualment 2.000.000 de variadors de freqüència, 900.000 servomotors i 22.000 robots industrials. Fundada en 1915, l'empresa empra a més de 13.000 persones i té més de 60 filials repartides per tot el món. Només a Europa disposa de cinc plantes de producció.

Redacció / Foto: Argo Medical Technologies

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix