Citilab de Cornellà acull la primera JamToday a Catalunya

Els participants haurà de fer un prototip de Videojoc en menys de 48 hores.

Avui i demà se celebra al Citilab de Cornellà de Llobregat la primera edició de la JamToday. Una iniciativa que es realitza per primer cop a Catalunya organitzat per Citilab i l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB). Els participants tindrà la possibilitat de fer un prototip de videojoc en menys de 48 hores, perquè des dels més petits als més grans guanyin competència digital i coneixement de les TIC de manera divertida.

El projecte

És un programa de suport a les Polítiques TIC, dins del Programa Marc de Competitivitat i Innovació de la Comunitat Europea. Són 25 partners internacionals, entre aquests, Citilab i ENTI-UB. Cada any, JamToday crearà Jams de joc en diverses ciutats d’Europa. Cada competència JamToday se centrarà en un tema en particular i cada any una conferència paneuropea s’organitzarà al voltant d’un dels principals camps d’aplicació, com la millora de les competències en TIC (com l’aprenentatge d’habilitats de codificació o la creació de jocs), l’adopció d’estils de vida més saludables (per exemple, com l’alimentació saludable o el canvi dels comportaments antisocials) o facilitar l’aprenentatge de les matemàtiques (per exemple, el manteniment de l’atenció).

Redacció / Foto: Citilab

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix