CaixaBank llança la primera polsera Visa contactless

La polsera incrementa l'agilitat i la comoditat en la compra, ja que el pagament s'efectua només acostant el canell al datàfon del comerç.

Per primera vegada a Europa es podrà realitzar les compres sense cap tipus de contacte. CaixaBank llança la primera polsera Visa contactless en els comerços adaptats a aquest sistema. D'aquesta forma, els clients de l'entitat podran portar la seva targeta en el canell i realitzar pagaments de forma més còmoda en més de 300.000 comerços a Espanya.

Distribució de 15.000 polseres

CaixaBank té previst distribuir durant l'estiu 15.000 polseres contactless entre els clients que utilitzen més la seva targeta contactless. Aquest llançament es converteix en l’experiència més gran d'Europa en l'ús d'un dispositiu wearable com a mitjà de pagament amb Visa. Durant el segon semestre de l'any, la polsera estarà disponible a tota la xarxa d'oficines de l'entitat i els clients podran dissenyar la seva pròpia polsera i contractar-la a través dels canals habituals.

Característiques

La polsera està basada en la tecnologia de pagament contactless: porta en el seu interior un microtag amb la informació encriptada de la targeta del client, protegida amb les mateixes garanties de seguretat que les targetes habituals (sistema EMV). Aquest xip amb tecnologia contactless permet connectar la polsera amb els datàfons i realitzar transaccions com si fos una targeta contactless normal. Tota aquesta tecnologia es reuneix en un gadget de mida reduïda, dissenyat amb tancament ajustable i materials antial·lèrgics.

La polsera Visa contactless, com és elàstica i ajustable, permet als clients utilitzar-la còmodament en totes les seves activitats diàries. A més, és resistent a l'aigua i a la humitat, amb el que la converteix en un mitjà de pagament ideal per a aquest estiu. El client pot sortir a fer esport o qualsevol activitat a l'aire lliure sense necessitat de preocupar-se.

A més, la polsera és una targeta addicional a l'actual targeta contactless del client, per la qual cosa totes les compres realitzades amb ella es carregaran exactament igual que amb l'actual targeta. Així mateix, el fet de portar la targeta en el canell afegeix condicions de comoditat i seguretat, ja que el client no s´ha de treure la polsera per realitzar pagaments, fent més àgil el procés de pagament.

Pagament

La interacció amb el datàfon serà molt similar a la que es realitza amb targetes contactless, encara que el que el client haurà d'aproximar al terminal serà el canell en el qual porta el gadget. El dispositiu connectarà per proximitat i realitzarà la transacció. Com en el pagament amb targeta contactless, en compres superiors a 20 euros, el client haurà de teclejar el número PIN de la seva targeta per validar l'operació. Per a operacions inferiors, el client pot realitzar l'operació simplement apropant la targeta al terminal del comerç. El sistema és totalment compatible amb tots els datàfons que accepten pagaments contactless, en qualsevol lloc del món.

Seguretat

La polsera disposa de les mateixes prestacions de seguretat que la targeta contactless habitual. Com utilitza la tecnologia EMV totes les compres realitzades amb la polsera es realitzen de forma encriptada. A més, com la resta de targetes de CaixaBank, la polsera contactless disposa del servei gratuït CaixaProtect, que protegeix el client davant un possible ús fraudulent de les seves targetes. Perquè el client pugui portar un perfecte control de les operacions realitzades amb la polsera, CaixaBank ha creat una aplicació mòbil específica que informarà al client a l'instant de totes les operacions realitzades amb el dispositiu. L'aplicació és totalment gratuïta i el client se la podrà descarregar a través d'un SMS que rebrà en el moment de l'activació de la polsera. A més, aquesta aplicació està disponible en la botiga d'aplicacions de l'entitat, Caixa Mòbil Store.

Redacció / Foto: CaixaBank

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix