Neixen els Premis Start-Up per guardonar projectes innovadors i sostenibles

L'Ajuntament de Viladecans destina 25.000 euros a premiar les millors idees d'empreses ja creades i de persones emprenedores sense un negoci en marxa

L’Ajuntament de Viladecans ha convocat la primera edició dels Premis Start-Up. Empreses, autònoms i persones emprenedores de Viladecans es poden presentar a aquests guardons, creats amb l’objectiu d'incentivar projectes emergents innovadors a la ciutat. El municipi baixllobregatí fa una clara aposta per la innovació destinant 25.000 euros en total a aquests premis, que també pretenen enfortir el teixit productiu local i afavorir la relació entre el teixit empresarial i els desenvolupadors de projectes i idees del sistema R+D+I (recerca, desenvolupament i innovació).

startup 1993900 1280

Es premiaran dos tipus d'iniciatives: les que suposen una innovació social i les que treballen per la transició ecològica, dos dels eixos de ciutat per als anys vinents. En cadascuna d'aquestes categories hi haurà un premi de 7.500 euros per a una persona autònoma o empresa start-up que es trobi en la seva fase inicial i un altre de 5.000 euros per a una persona emprenedora que tingui la idea, però el negoci no estigui encara en marxa. Les persones físiques emprenedores hauran d'estar empadronades a Viladecans i les persones jurídiques o autònomes hauran d'exercir la seva activitat a la ciutat. Un mateix projecte podrà ser presentat a les dues categories establertes, tot i que únicament es podrà atorgar un premi per persona sol·licitant i projecte.

sala VIE thumb 620

El jurat valorarà els següents criteris: el grau d'identificació del problema i la solució trobada, el grau d'innovació, novetat i disrupció del projecte, la capacitat dels perfils de l'equip necessaris per al desenvolupament de la idea, la previsió de l'impacte ambiental, sostenibilitat, generació d'ocupació i inclusió, la viabilitat del projecte des d’una perspectiva tècnica, econòmica i organitzativa i la capacitat de comunicació verbal i no verbal de les persones ponents.

FzT0z5MXgAA mqN

Les candidatures, abans del 14 d'agost

Les bases es poden consultar a https://www.viladecans.cat/ca/PremisStartup2023. La data límit per presentar candidatures és el 14 d'agost. El Servei d’Empresa i Innovació de l’Ajuntament de Viladecans, a través de l'Oficina d'Ajuts Empresarials, s’encarrega de l’organització d’aquests premis. L’oficina dona suport en la resolució de dubtes o en la tramitació dels ajuts a través del telèfon 936352996 en horari de matí. També atenen en el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
206

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix