Joves de Sant Boi milloraran les seves capacitats digitals per trobar feina

En el marc d'un programa municipal adreçat principalment a persones amb discapacitat o en tractament de salut mental

L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha posat en marxa el programa 'Sumem per a joves digitals: dispositiu d'inserció laboral i habilitats digitals per a joves'. Un total de seixanta joves de la ciutat en situació de recerca de feina s'hi podran acollir durant aquest any i el vinent. El programa, subvencionat per la Diputació de Barcelona, s'adreça a menors de 36 anys, especialment persones amb discapacitat o en tractament de salut mental.

Joves digitals

Les persones participants rebran formació digital a mida per millorar les seves habilitats i potenciar així les opcions de trobar feina. També se'ls oferirà orientació sociolaboral per gestionar de manera autònoma el propi procés d'inserció laboral.

Entre els cursos previstos hi ha sis mòduls independents, de 30 hores cadascun, en Màrqueting digital i comunicació 2.0. Els títols d'aquests mòduls són: 'Com crear un web?', 'Com atreure visites al web?', 'Com vendre per Internet?', 'Com aprofitar les xarxes socials?', Com fer comunicació gràfica' i 'Com retocar imatge i vídeo?'.

club testers elrpat

També s'ofereixen cursos de 'Màrqueting personal i habilitats socials' (12 hores), 'Currículum i marca personal' (6h), 'Canals de recerca de feina innovadors' (6h), 'Mercat de treball i perspectiva de gènere' (6h), 'Recursos per afrontar un procés de selecció per competències' (6h) i 'Qüestió d'hàbits: som el que fem i entrenem' (24h). Les primeres classes s'iniciaran a mitjan setembre. El programa de formació es prolongarà fins a finals del 2024.

065 educaciosocial tic formacio

Per inscriure-s'hi cal adreçar-se a Sant Boi Centre Serveis (ctra. Santa Creu de Calafell, 33, tel. 93 635 12 46 i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) i El Punt Servei d'Informació Juvenil (Can Massallera, tel. 93 652 98 43 i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix