Denunciats tres persones per iniciar un foc en una zona boscosa de Corbera

La col·laboració de la Policia Local i els veïns va ser fonamental per evitar un incendi en aquest Espai d’Interès Natural

Els Mossos d’Esquadra, de la Unitat Regional de Medi Ambient, han denunciat a tres persones com a presumptes autors d’un incendi forestals en grau de temptativa. Els fets investigats van tenir lloc el 13 de març,  al migdia, quan un grup de joves van fer un foc a una zona boscosa a prop del famós pessebre vivent.  Una dotació de policia local  va ser alertada pels veïns de la zona i a l’adreçar-se al lloc van identificar uns joves a prop de la zona. El mateixos veïns van apagar el foc, gràcies a aquesta acció no es va estendre  i  la seva afectació va ser mínima.  

Policia Local va informar a la Unitat Regional de Medi Ambient de Mossos i es van coordinar per tal d’identificar els autors. Els Mossos d’Esquadra de la URMA  van realitzar la inspecció ocular, ampliació de declaració dels testimonis,  actes de declaració dels investigats  i  un informe complet del perill d’incendi forestal, ja que el punt del foc estava situat a prop de l’Espai d’Interès Natural de la Serra d’Aragall.  

Captura de pantalla 2024 04 13 a las 8.36.23

Gràcies a la col·laboració activa de la Policia Local de Corbera de Llobregat i als seus veïns es va poder identificar i denunciar els presumptes autors, un dels quals ja li constaven denuncies per fets similars.

La zona dels fets denunciats està situada al litoral de Catalunya i  és una de les zones on hi ha més dèficit d'aigua en la vegetació des de 2023 fins a l'actualitat i estat de la vegetació és molt seca.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
210

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix