Desmantellen una plantació de marihuana en una casa de Gelida

Els Mossos d’Esquadra detenen tres homes, dos dels quals eren els propietaris dels gossos que van atacar una persona a Corbera de Llobregat mentre passejava  

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Vilafranca del Penedès van detenir tres homes (un de 52 anys el 8 de febrer, i dos homes de 37 i 33 anys el 28 de febrer), per delictes contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i falsificació de document públic.

FOTO 2

La investigació es va iniciar a finals del mes de novembre de l'any 2023, quan els agents van rebre informació sobre una possible plantació de marihuana en una casa a la Urbanització Safari, de Gelida. Fruit d'aquesta informació, agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sant Sadurní d'Anoia van poder fer comprovacions i van detectar una forta olor de marihuana, així com diversos aires condicionats i altres indicis que indicaven la presència d'una possible plantació.

Incident a Corbera

Un mes després, el gener d'enguany, es va produir l'atac de tres gossos d'una raça considerada potencialment perillosa a una persona que estava passejant per Corbera de Llobregat, en una zona propera a la urbanització Safari. Els gossos van causar diverses lesions a la víctima de l'atac i van poder ser localitzats pels agents que es van adreçar diligentment al lloc dels fets. Els Mossos d'Esquadra van poder localitzar els propietaris dels gossos, i van comprovar que eren també els inquilins de la casa investigada i que estaven utilitzant els gossos per protegir l'habitatge. Posteriorment i fruit de la investigació, els agents van esbrinar que els dos inquilins havien llogat la casa al seu propietari usant documentació falsa.

Així mateix, els tècnics de la companyia elèctrica van constatar que el consum era molt elevat, incompatible amb un consum domèstic, i també l'existència d'una instal·lació clandestina.

FOTO 1

Els agents van realitzar l'entrada i registre del domicili sota emparament judicial el dia 8 de febrer, i van localitzar 483 plantes de marihuana, així com estris i aparells necessaris per al cultiu d'aquestes plantes. També van detenir un home que es trobava cuidant la plantació. Els altres dos homes, llogaters de la casa, van ser localitzats i detinguts a Vilafranca del Penedès el dia 28 de febrer. E.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
210

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix