Dos clans familiars de Sant Cosme resolen les diferències a trets

Una persona va resultar ferida davant els Jutjats del Prat de Llobregat

Dos clans familiars enfrontats del barri de Sant Cosme, al Prat de Llobregat, han resolt les seves diferències a trets, segons ha avançat el Caso i ha confirmat La Premsa del Baix de fonts policials. Els fets es van produir el passat dissabte 2 de març davant els Jutjats del Prat de i van acabar amb una persona ferida de bala atesa en un centre mèdic. L'origen de la disputa podria estar en l'operatiu policial contra el tràfic de drogues que es va fer dijous passat, segons han detallat els Mossos d'Esquadra.

poli mossos 0

En el tiroteig s'haurien disparat entre dos i tres trets, segons fonts policials, però quan els agents van arribar al lloc ja no hi van trobar ningú, per la qual cosa no es va poder detenir cap persona. A més, l'home ferit, localitzat posteriorment a l'hospital, tampoc està col·laborant per identificar els autors. Per ara no hi ha detinguts. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets.

Redacció / Fotos: Arxiu-Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix